Hlavní obsah
Článek

Transsexuální syn americké zpěvačky arménského původu Cher (65) se přihlásil do taneční soutěže Dancing With The Stars a vypukl okolo toho pořádný povyk.

Chaz Bono (42), původním jménem Chastity Bono, je totiž původně žena, která právě prodělává změnu pohlaví. V show už má ale tančit v roli muže, což řada bigotních Američanů těžce nese. Proti Chazově účinkování se tak zvedla vlna odporu, někteří diváci vyhrožují, že populární soutěž už nikdy nezapnou.

Starostlivá matka Cher útoky na svého syna nese těžce. „Chaz je na internetu krutě napadán kvůli tomu, že bude účinkovat v Dancing With The Stars,“ napsala legendární zpěvačka.

„Podporuji jej v čemkoli, co se rozhodne dělat. Chtělo to odvahu, aby do soutěže šel,“ uvedla.

Matky se podle ní nikdy nepřestanou zlobit na stupidní bigotní lidi, kteří ubližují jejím dětem. Cher je přesvědčena, že si „většina lidí Chaze zamiluje“.

Sám Chaz si útoky chápe jako motor, který jej pohání kupředu. „Děkuji za všechnu tvou podporu, mami. Nenávistní lidé mě jen motivují, abych více pracoval a zůstal v soutěži, jak dlouho jen dokážu,“ odpověděl na Twitteru Chaz, jehož partnerkou v show bude profesionální tanečnice Lacey Schwimmer.

Právník, herec, hudebník a spisovatel, který je jediným dítětem Cher a jejího někdejšího muže Sonyho Bona, už prošel hormonální léčbou, byla mu vyňata děloha a vaječníky, a nyní se chystá na operaci, při níž mu lékaři vymodelují mužský pohlavní orgán. Ve fotogalerii uvidíte, jak se Chastity v průběhu let měnila.

Reklama

Další články

Načítám