Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V seriálu Přístav se brzy objeví nová postava Dany v podání Kristýny Janáčkové. Ta aby na obrazovce vypadala co nejlépe, už od března poctivě cvičí. „Když jsem přestala kojit, tak jsem najednou zničehonic začala nabírat. Nakonec jsem nabrala tři kila, teď chci dvě kila shodit,“ říká herečka.

Její plán je následující: „Využívám vibrační plošinu a přístroj, do kterého vás zavřou, a půl hodiny chodíte. Mají i různé zábaly, detoxikační, na hubnutí nebo proti celulitidě. Funguje to tak, že vám tělo dají do speciálního obvazu, pak si oblečete skafandr a hodinu a půl ležíte. Nejraději mám detoxikační,“ prozradila Kristýna.

Ta na sobě s radostí pozoruje výsledky. „Kila jdou stále dolů, ani nevím, kolik teď vážím. Se cvičením nabírám svaly, takže ta váha je teď nepodstatná. Cítím se mnohem líp a vidím to i na oblečení, protože mi je dobře i v upnutých šatech a jsem zpevněnější,“ má radost herečka a přidává i další tip: „Zařadila jsem do jídelníčku bezlepkové těstoviny, které v sobě mají látku napomáhající hubnutí, to je teď moje novinka. Jím hodně fazolky, pohanku, lusky, křepelčí vajíčka, aby moje tělo dostávalo co nejvíce živin.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám