Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hana Gregorová (71) už ze svého soukromí prozradila snad i to, co snad ani nikdo nechtěl vědět, ale stále si ještě nechala eso v rukávu. Pár s věkovým rozdílem 32 let už podepsal předmanželskou smlouvu, která je stejně unikátní jako samotní snoubenci.

Ondřej Koptík zveřejnil dokonce znění žádosti o ruku, jíž svou vyvolenou dojal v Alpách. Budoucí manžel v ní zdůraznil, že netouží po majetku ani slávě, ale raději chtěl mít vše černé na bílém. Pokud Gregorovou její zajíček přežije, což je dost pravděpodobné, zbyde mu na jeho ženu jen morbidní památka.

„Mnoho lidí Ondru podezřívá, že je zlatokop. Jen jsem uvítala, když přišel s tím, že před svatbou chce podepsat předmanželskou smlouvu. Nezdědí vůbec nic, vše zůstane mým dětem. Jediné, co si po mé smrti odnese, bude urna s mým popelem,“ prozradila Blesku Gregorová.

Koptík si prý peníze dokáže vydělat sám a paní Hanu by miloval, i kdyby byla chudá. Tak upřímnou lásku český šoubyznys nepamatuje od dob Jiřího Pomeje (†54) a Ivety Bartošové (†48).

Reklama

Další články

Načítám