Hlavní obsah
Článek

Natáčení letního hudebního filmu Muzzikanti je v plném proudu a pomalu se dostávají na povrch i utajované fotografie z natáčení scén v nejvýchodnější části naší republiky, na kterých můžete poprvé vidět jednoho z hlavních hrdinů filmu rockera a správce horského kempu Izziho v plné kráse.

Pavel Kříž nečekaně změnil image a z romantického doktora Štěpána Šafránka je rázem drsný rocker žijící se svou podstatně mladší přítelkyní Klárou (hraje ji polská hvězda Michalina Olszańska, kterou známe z filmu Já, Olga Hepnarová) spokojeně v horách až do příjezdu muzikantů z Prahy. Ty dováží pohasínající hvězda popmusic Majkl Boss v podání Martina Dejdara (59) s podporou producenta Schwartze (Maroš Kramár) a mozaika letních lásek, dramat a emocí může začít.

Dvacítka nových autorských písní v podání Jaromíra Nohavici (70), Marty Jandové (49), Petera Cmorika, Markéty Konvičkové (29), Kollárovců, Dogy i mladíků Pavla Callty a Alberta Černého slibují nevšední zážitek a po čase zase zajímavý filmový hudební biják. Příběh drsného rockera Izziho z Těšínského Slezska se objeví na filmovém plátně sice až v únoru 2017, ale unikátní CD s novými písněmi vyjde už v listopadu tohoto roku.

Reklama

Další články

Načítám