Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a principálka divadla svého zesnulého muže Radoslava Brzobohatého (†79) po zásnubách s o dvaatřicet let mladším Ondřejem Koptíkem otevřeně promluvila o tom, jak se dali dohromady.  Hana Gregorová (71) svěřila, že původně mělo z její strany jít jen o sex na jednu noc.

Koptík se u ní doma v Říčanech zjevil, když si na firmě objednala někoho, kdo by jí zprovoznil internet. Čtyři roky po manželově smrti prý na muže nepomyslela. "Jenže hned v první moment mi něčím připomínal Radka. Měl na sobě třeba podobnou košili jako on. Hned jsem ty myšlenky ale zahnala," svěřila Nedělnímu Blesku.

Kvůli internetu se ale Koptík vracel ještě několikrát a začal s paní Hanou flirtovat. "Když mi prozradil, kolik mu je, dokonce jsem propukla v hlasitý smích. Až mi tekly slzy," přiznala. Koptík podle jeho slov nikdy starší přítelkyni neměl, ale Gregorová mu učarovala. Navíc žil v té době už s manželkou odděleně.

K prvnímu sexu se vlastně Gregorová nechala přemluvit od kamarádek, které jí říkaly, ať si užívá, že aspoň bude mít v domově důchodců na co vzpomínat. "Jenže když proběhl první sex, tak mi Ondřej začal vypisovat doslova litanie. Ale já odpovídala jen smajlíkem," doplnila Gregorová s tím, že tato hra způsobila, že po ní mladý muž začal stále víc šílet.

Vyvrcholilo to nedávnou žádostí o ruku. Pro požehnání si prý Koptík šel i k hrobu jejího zesnulého muže, k němuž herečku pravidelně doprovází. Potichu ho poprosil o Haninu ruku. "Tak nějak jsem cítil, že bych to měl udělat. Mám k panu Brzobohatému nesmírnou úctu a vím, že navždy bude v srdci mé snoubenky," řekl Nedělnímu Aha!

Reklama

Další články

Načítám