Hlavní obsah
Článek

Tak takové fotky bychom od maminky roční dcerky Laury opravdu nečekali. Moderátorka Denisa Jeřábková shodila všechna poporodní kila a za poslední měsíce zhubla ještě o jednu konfekční velikost a nafotila pěkně odvážné fotky. Z některých jde dokonce i strach.

„Tohle focení byl nápad mého kamaráda a fotografa Vládi Malošíka, se kterým jsem se seznámila před sedmi lety v rádiu, kde jsme spolu moderovali. Přišel s tím, že by mě rád nafotil jako Brutální Nikitu. A vzhledem k tomu, že se mi líbily jeho fotky, na kterých je zase jeden kolega moderátor jako James Bond, tak jsem na to kývla. Navíc kombinace ženy a zbraně mi vždycky přišla dost sexy, tak jsem chtěla vyzkoušet, jestli to funguje,“ směje se moderátorka.

Sama žádnou zbraň nevlastní, ale pořídit si zbrojní průkaz ji už nějaký ten pátek láká. „Už několik let přemýšlím o tom, že bych si zbraň a zbrojní průkaz pořídila, ale zatím na to nebyl čas. Jen jednou jsem měla možnost si v rámci natáčení Top Star magazínu zastřílet na střelnici. Bavilo mě to, ale na druhou stranu jsem z toho měla velký respekt,“ vysvětluje.

Letošní prázdniny netrávila Denisa poprvé po letech prací, ale snažila se odpočívat a veškerý čas věnovat své dceři, která na začátku června oslavila první narozeniny. Ale v následujících dnech čeká mladou maminku opět pracovní kolotoč.

„Na konci srpna se po prázdninové pauze opět rozjíždí Top Star magazín, pro který natáčím reportáže. Navíc diář už se plní zajímavými akcemi, které mám v následujících měsících moderovat. A z toho mám opravdu velkou radost. Tímto směrem bych se totiž v budoucnu ráda ubírala. Do toho bych chtěla během podzimu rozjet nový internetový projekt, který jsem během prázdnin vymyslela. Takže druhá půlka roku bude opravdu hodně pracovní. Ale už se na to moc těším,“ uzavřela Denisa.

Reklama

Další články

Načítám