Hlavní obsah
Článek

Krasavec známý divákům ze seriálu Ordinace v růžové zahradě Filip Tomsa radikálně změnil žánr. Místo pohodového seriálu se dle scénáře dostal do rukou maniakálního vraha, který si vybírá oběti z řad pražských taxikářů. A Tomsa si zahraje jednu z nich.

Snímek Taxi 121 je český thriller inspirovaný skutečnými událostmi z roku 2014, kdy sériový vrah připravil o život tři pražské taxikáře. Oficiálně policie přičítá vraždy jedinému pachateli, který je však veřejnosti stále neznámý.

Tragédie se stala impulzem k natočení thrilleru, který poodkryje divákovi nejen možný důvod, proč pachatel vraždil, ale především mu nabídne příběh mladého manželského páru Matěje a Lucie (Filip Tomsa a Lenka Zahradnická), který se nevzdá ani ve chvíli, kdy už před sebou nemá prakticky žádnou budoucnost.

Taxi 121 je celovečerním debutem mladého režiséra Dana Pánka, který předkládá svou verzi událostí, jež před dvěma lety otřásly českou společností. Zároveň má však ambice zaujmout i všechny diváky poctivých thrillerů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám