Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizním divákům možná jméno soutěžící z druhé řady show Tvoje tvář má známý hlas Markéty Procházkové moc neřekne, pokud si nevzpomenou na romskou kuchařku ze seriálu Gympl s (r)učením omezeným, která překvapila svým vynikajícím zpěvem. Stejným překvapením bude asi i pro většinu fandů tohoto pořadu.

Markéta je totiž vynikající muzikálovou zpěvačkou, která má za sebou řadu velkých rolí. Objevila se mj. v muzikálech Quasimodo, Tři mušketýři, Mata Hari, Klíč králů, Pomáda, Kat Mydlář a mohli bychom pokračovat dál a dál. Že by o účinkování v Tváři stála proto, aby se stala populárnější i mezi širším publikem, než jsou jen návštěvníci divadel?

"Takhle jsem o tom vůbec nepřemýšlela. Spíš jsem to vzala z důvodu, že mi to přijde zábavné, náročné a pořád se to týká mojí profese," řekla Super.cz. Jako muzikálová zpěvačka to bude mít ve ztvárňování postav různých zpěváků jednodušší než ostatní. "To je pravda, musíme zvládat hraní, tanec i zpěv. Ale takových je nás ve Tváři hodně. Snad jen Miroslav Etzler nikdy nedělal muzikály, ale zase má jiný šarm," mínila Markéta.

Výrazné obavy ze soutěže nemá. "Nemám ráda slovo strach. Když se člověk začne bát, nakonec zjistí, že si ty bloky vytváří sám. Navíc si myslím, že kdybych se soustředila na to, co nechci, tak to dostanu. Jsem pověrčivá, tak se vyhýbám tomu říkat, koho bych ztvárnit nechtěla. Pokud jde o jazyky, neměl by být problém s angličtinou, s italštinou, u francouzštiny jsem skončila u desáté lekce, ale zpívala jsem šansony díky sluchu. A trochu německy, takže bych snad zvládla i Rammstein nebo Nenu," vypočítala.

I vedle Tváře bude mít Markéta dost další práce. "13. října máme premiéru muzikálu Bonnie a Clyde, ale kvůli natáčení Tváře ji asi nebudu zpívat já, ale moje kolegyně Dasha. Ale to nevadí," svěřila nám.

Markéta je už několik měsíců zamilovaná, randí s tanečníkem a právníkem v jedné osobě Davidem Schimmerem. "Dokonce už se mi stará i o smlouvy, tak mám právníka zadarmo," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám