Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Syn zpěvačky Dagmar Patrasové (67) a saxofonisty Felixe Antonína Slováčka Felix Slováček mladší (27) se Super.cz exkluzivně pochlubil svým prvorozeným potomkem, který se narodil ve středu.  "Jsem hrozně šťastný. Je to pecka. Felix Antonín je zdravý, ani novorozeneckou žloutenku nemá. Jen se poškrábal, jak se snažil prodrat co nejrychleji na svět," svěřil se nám šťastný tatínek.

"Byl jsem s Katkou v nemocnici už od středečního rána, kdy se snažili doktoři vyvolat porod. Byly to nervy, ale Katka byla statečná a perfektně to zvládla. Mamka s taťkou dorazili za námi těsně poté, co se malý narodil," uvedl Felix. Ten včera dopoledne obhajoval diplomovou práci na HAMU, pak už ale se svými nejbližšími maličký přírůstek do muzikantské rodiny (sám Felix mladší je klarinetista) konečně pořádně zapil. "Právě sedíme s kamarády a pijeme kolu. Ale včera jsme to nepřehnali. Hlava mě ani nebolí. Už mám školu," smál se syn princezny Xénie ze seriálu Arabela, který se před nedávnem vrátil z miniturné s Karlem Gottem a Leonou Machálkovou po Slovensku.

Doma už má prý vše připravené na příchod syna z porodnice. "K němu by mělo snad dojít v neděli," dodal nadšený novopečený táta. To babička si vnoučka příliš neužije, dnes ráno odletěla do Švýcarska. Doufá ale, že si vše brzy plně vynahradí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám