Hlavní obsah
Článek

Zuzanu Belohorcovou (48) vídáme vždycky v létě, kdy s manželem a dětmi vyráží z Miami do Česka a na Slovensko za rodinou. Stihla zaskočit i do fitka Hanky Kynychové (56), aby podpořila její projekt Hejbejte se a zpívejte pro děti z dětských domovů.

Nás zajímalo, jak to má se cvičením ona sama. Po dvou dětech vypadá báječně, i když už se nemusí držet kvůli práci moderátorky. Omladil ji i sestřih na kluka. "K pohybu mám pozitivní vztah, takže cvičím skoro každý den," řekla Super.cz Zuzka.

Na Floridě ovšem není jen ženou v domácnosti, která se stará o děti a o to, aby dobře vypadala. "Dělám manželovi účetnictví pro jeho firmu. Už to dělám šestý rok, takže zkušenosti mám. Ale hlavně si užíváme života, protože je strašně krátký. Děti nám dělají radost, jsme zdraví. Co chtít víc. Chybí mi občas jenom rodina, jinak jsme maximálně spokojení," míní.

Prázdniny v Česku využívá rodinka i k návštěvě doktorů. Zuzana si nechávala v Česku upravit poprsí, její muž byl loni na operaci kolene. "Letos jsme toho moc nestihli. Byla jsem jen na konzultaci, protože si chci nechat dát dohromady moje křečové žíly. Ale půjdu na to až příští rok. Jen s dětmi jsme byli u pediatra a u zubaře, protože máme sice doktory i v Americe, ale je dobré si udržovat i tyto kontakty," prozradila.

Reklama

Další články

Načítám