Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Linda Finková se už sice vrhla do práce s přípravami show Tvoje tvář má známý hlas, ale cítí se odpočinutě. S rodinou strávila příjemnou dovolenou na Krétě, kde tentokrát nemusela všem vyvařovat.

"Řekla jsem, že na to kašlu, že nechci vůbec vařit, proto jsme měli all inclusive. Ani jsme nechodili do restaurací, jen se napájet do jedné místnosti a to nám stačilo. Na to, abych se hlídala, abych nepřibrala, na dovolené vždycky kašlu. Minimálně kilo jde vždycky nahoru. A protože jsem zvyklá jíst pořád, není to takový skok jako u jiných," svěřila.

"Pokud jde o jídlo, hřeším celý život. Mám ráda sladké. Jsem schopná si schovat pod postelí lentilky a celé je vyžrat. Jsem ten typ, který si schovává čokoládu, aby mu ji nesnědly děti. V Řecku miluju takové malé dortíčky zalité sirupem. Nejdřív mi přišly příšerně sladké, ale teď se jich nemůžu dojíst," prozradila nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám