Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Její věk se nezadržitelně blíží ke čtyřicítce a v Hollywoodu po ní ani pes neštěkne. Maitland Ward (47) se producentům nabízí jako prodejná žena, její taktika však očividně nezabírá.

Vnadná zrzka si na přelomu století zahrála v seriálu Boy Meets World a v několika béčkových filmech. Když se domnívala, že její hvězda stoupá vzhůru, došlo k pravému opaku. O Maitland přestal být zájem a lascivní outfity jí ke slávě rozhodně nepomohly.

Bývalá herečka, která se před kamerou naposledy objevila před deseti lety, si však neustále hraje na sexsymbol a její profil na sociální síti pikantním obsahem překoná leckterou eskortní společnici. Její provokativní fotky mají sice dostatek obdivovatelů, ale s každým eroticky laděným obrázkem se rozplývá její hollywoodský sen.

Maitland Ward se rozhodla reagovat na posměšné komentáře fotkou, na níž se zahalila jen toaletním papírem. Neúspěšná celebrita nejspíš chtěla ukázat, že má všechny odpůrce u zadnice, ale její záměr lze interpretovat i tak, že její kariéra skončila tzv. „v záchodové míse“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám