Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U asijských žen je všeobecně mnohdy dost náročné správně odhadnout věk. Ale Bai Ling je i mezi nimi opravdovým extrémem. Drobná herečka, narozená v čínském městě Čcheng-tu, má v rodném listě uvedeno datum 10. října 1966, což napovídá, že za necelé dva měsíce dovrší půlstoletí.

Zatím poslední hereččino focení proběhlo tento týden v nepříliš vábných prostorách jednoho parkoviště v Los Angeles. V případě Bai ovšem krásného pozadí netřeba, sama dovede udělat fotku pro divákovo oko dostatečně zajímavou.

Přestože už celá léta vypadá stejně a každoročně se objevuje v několika filmech, má už pěkně dlouho smůlu na béčkové projekty. Posledním opravdu úspěšným snímkem, kde se ovšem Ling spíš jen mihla, byly jedenáct let staré Legendy z Dogtownu. Z konce 90. let přitom měla na kontě trháků hned několik, zmiňme například drama Vrána, komedii Wild Wild West či romantické drama Anna a král.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám