Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak Super.cz informoval, modelka Vlaďka Erbová (42) dala dohromady nový projekt, kdy známé tváře vyzdobily svými výtvarnými návrhy limitovanou kolekci luxusních kočárků. První z nich už jde do dražby.

Tento kočárek Mima se bude líbit zejména sportovně naladěným tatínkům, protože ho vymaloval sedminásobný vítěz ceny Moto GP Valentino Rossi. "Dražit se dá přes naše stránky vladkadetem a vyvolávací cena je čtyřicet tisíc korun, což je vlastně cena kočárku v téhle výbavě," řekla nám Erbová.

"Tomu, kdo vydraží tento designový klenot, bude osobně předán Valentinem Rossim 18. srpna přímo v zákulisí automotodromu v Brně, v předvečer zahájení letošního Grand Prix České republiky," dodala.

Následně se budou dražit ještě tři kočárky, které vyzdobili účinkující z muzikálu Ať žijí duchové, Michal David (63) a Pepa Vojtek (58). Prostředky získané touto aukcí pomohou jednotlivým rodinám a jejich dětem, které se léčily s rakovinou, zařadit se do plnohodnotného života.

Reklama

Další články

Načítám