Hlavní obsah
Článek

Herečka z nekonečného anglického seriálu EastEnders Danniella Westbrook usedla do poroty soutěže G-A-Y Porn Idol, jejíž finále se konalo ve čtvrtek večer v Londýně. Klání plné dámské i pánské nahoty dvaačtyřicetiletou herečku rozparádilo natolik, že si s některými soutěžícími i zatančila na pódiu a dokonce se nakonec sama vrhala na tyč.

Představitelka Samanthy Mitchell ze zmiňované soap opery vysílané již od roku 1985 na televizní stanici BBC zastala post porotkyně stejně jako drag queens Baga Chipz a Mary Mac, ale právě Daniella byla nejdůležitější osobou, na níž bylo i vyhlášení vítěze. Ten vzešel z největšího ohlasu od publika. Ovlivněna uvolněnou atmosférou a svou důležitou rolí chtěla i ona ukázat, co v ní je a než se odebrala do zákulisí, předvedla skandujícímu obecenstvu taneční číslo u tyče. Do ladného pole dance mělo sice daleko, ale burácení a vřískotu všech se dočkala i tak. Klubovou scénu a zábavu všeho druhu má ostatně tahle ‚dáma‘ v krvi.

Drogy poprvé okusila na párty ve čtrnácti letech a když o dva roky později vyhrála casting na roli v EastEnders, její záliba v kokainu eskalovala. Odhaduje se, že za drogy utratila okolo 250 tisíc liber (7,85 miliónu korun). Jen během svého prvního těhotenství užívala 5 gramů kokainu denně a několikrát se prý pokusila o sebevraždu.

Reklama

Další články

Načítám