Hlavní obsah
Článek

Pár hodin předtím, než se ve společnosti rozneslo, že je Míša Doubravová těhotná, jsme dělali rozhovor s jejím manželem Romanem Tomešem. V interview jsme se muzikálového herce ptali na plánované rozšíření rodiny, a pokud si přečtete jeho odpovědi pozorně, tak vám bude jasné, že už tehdy chtěl radostnou novinu vykřičet do světa, ale neodvážil se. „Dítě je v manželství přirozená věc a samozřejmě bychom ho moc chtěli,” nechal se slyšet zpěvák a jedním dechem dodal: „Řekli jsme si, že až budeme mít po svatbě, tak se nebudeme extrémně bránit. Pokud to přijde, tak budeme ohromně šťastní."

Míšino těhotenství ovlivní její pracovní povinnosti. Doubravová právě zkouší roli Květušky v připravovaném muzikálu Adéla ještě nevečeřela, kde měla zastoupit těhotnou Emmu Smetanu. Díky svému požehnanému stavu odehraje pouze představení v říjnu. „Já si myslím, že tyto věci se nedají naplánovat. V jakémkoli období života příchod dítěte něco naruší. Je ideální si říct, že až to přijde, tak to přijde. Milujeme se a vždycky se dá nějak vybalancovat práce se soukromým životem,” uvedl rezolutně Roman.

Představitel Deana Hyda z připravovaného muzikálu Srdcový král bude své těhotné manželce v mnohém nápomocný a věří, že společně vše zvládnou. „Budeme to dělat společně, já i Míša, jak nám to práce dovolí,” řekl.

A jak se Roman Tomeš vlastně po dvou měsících od svatby cítí v manželském svazku? „Je to jiné v tom, že mám doma manželku, a když udělám nějaký průšvih, tak lecjaká hádka vztah nezkazí. Nevím, co by se muselo stát, aby se náš vztah rozpadl. Je to taková jistota,” uzavírá naše povídání o rodině Roman Tomeš.

Reklama

Další články

Načítám