Hlavní obsah
Článek

Zpěváka a skladatele Jarka Šimka (50), který je poslední rok spojený zejména s Ivetou Bartošovou (†48), pro kterou složil například hit Heja, heja, odvezla záchranka přímo ze zkoušek muzikálu Naháči v divadle Pyramida do nemocnice. "Lékaři měli podezření na mrtvici," sdělil Super.cz kamarád Šimka Richard Sacher.

"Jarek v Nemocnici Na Františku podstoupil několik vyšetření. Vypadal tragicky, opravdu jsme o něj měli strach. Nemohl chodit, měl ochrnutou ruku i nohu. Nyní ho lékaři propustili, takže jsem ho odnesl do auta a odvezl domů. Už spí," řekl nám Jarkův kamarád Jakub Špaček, který zvedá zpěvákův mobilní telefon. Dodal, že pravděpodobně šlo opravdu pouze o vyčerpání organismu. Definitivní posouzení jeho zdravotního stavu ale proběhne později.

"Jarkovi od rána bylo strašně zle. Bylo mu na omdlení a nakonec se nám uprostřed zkoušek zhroutil. Je přepracovaný, nejspíš má i nedostatek cukru v těle. Zatím nemáme žádné konkrétní zprávy, ale rozhodně není v ohrožení života," uvedl autor interaktivního muzikálu Naháči Slávek Boura, podle kterého Šimek poslední měsíc dnem i nocí dokončoval pro muzikál hudbu. "Málo spal. Snad se z toho brzy dostane," věří Boura.

Reklama

Další články

Načítám