Hlavní obsah
Článek

Oblíbený herec Luděk Sobota je pořád v jednom kole. Momentálně natáčí seriál Mazalové, v Semaforu hraje v představení Návštěvní den u Miloslava Šimka, s Petrem Vondráčkem dělá zájezdovku Se Sobotou za Šimkem a přemýšlí o tom, zda bude v Ypsilonce realizovat v dohledné době svůj vlastní pořad. S Janem Hrušínským navíc kují podobné pikle pro Divadlo Na Jezerce.

Na podzim se pak objeví v druhé řadě seriálu Doktor Martin. Není divu, že nejlépe relaxuje doma. A to na zahradě u bazénu, kde mu dělá společnost manželka Adriena. Kromě toho, že se tu učí role i odpočívá a nabírá síly po nedávné operaci a cvičí nezbedné ploténky, které se mu dost bolestivě naplno ozvaly před několika týdny.

„Tenis zatím nehraju, ale pozvolna se na něj chystám. Když je fajn počasí, dám si tréninkově svých sto bazénů, nebo spíše bazénků, chodím na masáže a fyzioterapii a vše se pozvolna opět obrací k dobrému.“

Manželka Adriena se stará nejen o rodinný krb, ale hraje spolu s Luďkem v jeho pořadech a kromě toho je i zdatnou tvůrkyní šperků. „Je to můj koníček a relax a hrozně mě to baví. Moje výtvory, které jsou mimochodem většinou originály, nosí i kamarádky třeba Naďa Konvalinková, Světlana Nálepková nebo Šárka Rezková. Vždycky, když mi vyjde volná chvíle, zasednu a tvořím a tvořím,“ vysvětlila Sobotová.

A zatímco ukazovala své výrobky, Luděk šel nabírat fyzičku. Nastartoval sekačku a během chvilky zlikvidoval trávu na celém rodinném „panství“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám