Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hana Gregorová (71), vdova po Radoslavu Brzobohatém (†79), si dál žije svůj diskopříběh! Když nedávno prasklo, že randí s mladíkem Ondřejem Koptíkem (31), který by při jisté shodě náhod mohl být pomalu jejím vnoučetem, všichni si mysleli, že jde jen o krátký románek. Ve čtvrtek ale došlo k zásnubám. Hlasujte v anketě na konci článku!

Ondřej, který se s Hanou před lety poznal coby finalista Muže roku, randit spolu ale začali před devíti měsíci až poté, co jí coby prodejce mobilního operátora dvakrát nabízel své služby, Gregorovou požádal o ruku v rakouských Alpách. Ty, kteří ho podezírají ze zlatokopectví, určitě znepokojí fakt, že u celého romantického aktu byli novináři, kteří se asi nepozvali sami.

K celé události došlo na ledovci Hintertux v Tyrolsku 2 660 metrů nad mořem. Při obědě Koptík zničehonic poklekl, vytáhl kus papíru, z něj přečetl romantické vyznání lásky, na nějž překvapená herečka reagovala šokem, pláčem a nakonec kývla i na samotnou žádost o ruku.

„Hanka mě dělá neuvěřitelně šťastným, a proto chci udělat šťastnou i já ji,“ řekl Blesku Koptík, který před časem opustil i manželku se dvěma malými dětmi. „Když poklekl, tak jsem ho okřikla: ‚Prosím tě, co blbneš?‘ On mi ale přednesl tak dojemnou řeč, kterou četl z papíru, že mi vytryskly slzy do očí. Nemohla jsem říct nic jiného než ano,“ přidala Gregorová, která dostala zásnubní prsten ze žlutého zlata posázený devíti diamanty, údajně v hodnotě sto tisíc korun.

Tak snad budoucím novomanželům, kteří z Rakouska v rámci cesty pro zamilované jedou ještě do Itálie do Toskánska, jež Gregorová celý život toužila poznat, to štěstí vydrží…

Myslíte si, že Gregorová bude mít s mladým Koptíkem štěstí?
Ano
5 %
Chvíli, dlouho jim to ale nevydrží
22,9 %
Ne
72,1 %
Celkem hlasovalo 64309 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám