Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Michaela Gemrotová (38), kterou známe díky muzikálu Fantom opery, měla pořádně rušné léto. Sice zvládla i dovolenou s přítelem v Bulharsku a podívala se i do Chorvatska, ale největší zážitek má z Běloruska, kde byla pracovně.

"Jela jsem na hudební soutěž. Vůbec se mi nechtělo do neznámé země a mezi cizí lidi, ale nakonec jsem se vykopala a bylo to fajn. A dokonce jsem vyhrála, i když ne hlavní cenu Grand Prix, tu získal domácí zpěvák, ale cenu prezidenta Alexandra Lukašenka," pochlubila se nám na zahajovací párty We love Fashion festivalu gayů a lesbiček Prague Pride.

"Tudíž se do Běloruska zase podívám, protože v rámci výhry jsem dostala kontrakt na pět nebo šest koncertů v rámci akcí, jichž se bude prezident osobně účastnit. Finančně je to velice zajímavé, samozřejmostí je luxusní servis," dodala.

Festivaly ji v létě čekají ještě dva. "Bude to Chopinův festival a pak ještě pojedu do Cannes," prozradila. "A v září už nás zase čeká Fantom opery. Pan producent František Janeček (79) nám dal letos hodně dlouhé volno, zkoušíme jen tři dny před zahájením sezóny, na rozdíl od loňských třech týdnů. Ale na hodiny baletu už radši chodím, jinak bych se těžko postavila v baletních špičkách," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám