Hlavní obsah
Článek

Není to sice jejich první společné natáčení, ale zřejmě až teď ve Dwaynu Johnsonovi (44) vůči Vinu Dieselovi (49) bouchly saze. A tvůrci akční série Rychle a zběsile se obávají, aby se spor největších hereckých hvězd nepřenesl na jejich kolegy a potažmo na celý štáb a produkci.

Johnson, známý pod přezdívkou The Rock, měl mít na place s Dieselem konflikt. Když spolu mají točit, panuje prý na míle daleko špatná atmosféra. Teď ale vše vygradovalo, když si pánové začali vyřizovat účty přes sociální sítě.

Na Facebook se The Rock vyjádřil k poslednímu týdnu natáčení Rychle a zběsile 8. Zatímco spolupráci s kolegyněmi herečkami ocenil a vyzdvihl, s muži už to prý byl ‚jiný příběh‘ a vyjádřil se o nich jako o neschopných ňoumech. Narážka byla prý ale jasně směřovaná na ‚arogantního a neprofesionálního‘ Diesela.

Johnsonův postoj nepřímo podpořil i zdroj z okolí natáčení, který pro TMZ prozradil, že Vin často chodil na natáčení o 30 minut až o hodinu později. Podle něj Dwayna dlouhodobě rozčilovala jeho pracovní morálka. Diesel navíc prý posouval natáčení na desátou hodinu, protože od sedmi ráno to neměl rád. Zatímco Johnson byl prý naopak naprostý profesionál, se kterým bylo snadné pracovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám