Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každý si zaslouží se hýčkat. I vy! Přestaňte se odbývat a dopřejte si něco opravdu unikátního. Zahalte se do heboučkého bambusu a užívejte si ten výjimečný pocit, kdykoliv si vzpomenete!

Zamilujete se po prvním doteku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bambusové vlákno je neuvěřitelně hebké a jemné. A oproti bavlně je 3x savější! Nehromadí se v něm roztoči a mikroorganismy. Je antibakteriální a hypoalergenní. Kromě toho se dobře žehlí a skvěle vyhovuje citlivé pokožce. To už je pěkný seznam výhod, viďte? A co tedy z bambusového vlákna můžete pořídit? Luxusní povlečení i ručníky – a vše najdete na Bonatex.cz. Podívejte se s námi na ty nejkrásnější designy!

Jako v zámecké komnatě…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

… se budete cítit, když svou postel převléknete do kabátku z jemného povlečení, které zdobí tento něžný design. Béžovo bílá kombinace bude vypadat skvěle v jakémkoliv prostoru a vždy do něj vnese příjemnou atmosféru. Jemný potisk působí elegantně a můžete ho směle kombinovat. Nechte se hýčkat jemným bambusovým vláknem!

Elegantní přepych

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegance je vaše druhé jméno? Nepotrpíte si na extravaganci ani výrazné barvy? Pak si na první pohled oblíbíte elegantní černobílou kombinaci v podání toho úchvatného bambusového povlečení. Jemný černý vzor na bílém podkladě vnese do ložnice přepychovou atmosféru, ale nebude na sebe strhávat pozornost. Podlehněte jemnosti bambusového vlákna!

Když milujete přírodní vzory

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete do své ložnice vpustit kousek přírody? Pak svou postel převlékněte do kabátku z bambusového povlečení v harmonických přírodních odstínech. Kombinace přírodních a geometrických motivů v tlumených odstínech je to pravé pro všechny milovníky přírody. Usínejte zahaleni do hebkého bambusového vlákna!

Když si bambusové vlákno zamilujete,…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…budete si jeho hebkost chtít užívat pořád. Na bonatex.cz najdete kromě bambusového povlečení také měkké a heboučké ručníky a osušky. Díky sytým barvám a vyšívanému vzoru zkrášlí vaši koupelnu. A po každé koupeli pohladí vaši pokožku díky unikátním vlastnostem kombinace bambusových a bavlněných vláken. Ručníky a osušky z bambusových vláken mají antibakteriální, protiplísňové a antistatické vlastnosti a uchvátí vás výjimečnou savostí – sají až třikrát lépe než bavlna!

Další články

Načítám