Hlavní obsah
Článek

Hvězda britské verze reality show Big Brother a glamour modelka Chloe Goodman patří k dalším celebritkám, které dělají všechno proto, aby se zviditelnily.

Na svou starší kolegyni Frenchy (48) sice zatím absolutně nemá, protože svůj exhibicionismus ještě nedotáhla tak daleko, aby se svlékala na veřejnosti, fotografové jsou z ní však i tak paf. Pokud totiž Chloe vyrazí na nějakou tu londýnskou párty, pokaždé mají o podívanou postaráno.

Tentokrát se Chloe prezentovala v šatech, které toho víc odkrývaly, než zakrývaly. Opravdu hluboký výstřih dal vyniknout jejím přednostem, které se neměly kam schovat, protože si televizní hvězdička nevzala podprsenku.

Chloe je divákům známá také díky incidentu s hercem Jeremym Jacksonem, který byl seriálovým synem Davida Hasselhoffa z Pobřežní hlídky. Jeremy se, stejně jako Chloe, objevil ve šmírovací show Big Brother.

Hned v začátcích soutěže se herec opil koktejly a v bujaré náladě roztáhl župan Chloe Goodman, pod nímž byla nahá. Plačící modelce se posléze za své chování omlouval, ale přesto dostal od vedení vyhazov a v pořadu tím skončil. A půvabná Chloe sice plakala, ale nakonec se díky incidentu perfektně zviditelnila, což je přesně to, co ve skutečnosti chtěla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám