Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Kuklová (48) sice denně slýchá, že na svůj věk vypadá stále mladě a běžně ji lidé prosí o doporučení kliniky, se kterou je nejvíce spokojena, se žádnou ale dosud nespolupracovala. Teď se ale rozhodla, že je čas starat se o sebe víc a svěřit se profesionálům.

„Samozřejmě mi lichotí slyšet, že vypadám mladě, a tím spíš, že doposud jsem nic většího nepodstupovala,“ usmívala se Míša Kuklová. Trápily ji totiž dvě vrásky mezi očima. Vzhledem k tomu, že se jednalo o genetickou dispozici, a Míša zbytečně vypadala utrápeně, ač se tak vůbec necítila, nechala si je vyplnit a je nadšená. Ostatní vrásky jí nevadí, ráda by stárla co nejpřirozeněji.

Nyní využívá tzv. myostimulátor, který nahrazuje cvičení v posilovně, které ji nikdy nebavilo. „Navíc mám tendenci se osvalovat, takže jsem v posilovně naopak přibývala, což tady nehrozí, a přesto se člověk zpevní a nějaký ten centimetr obvodu dané partie ubude,“ komentovala nové zážitky na klinice Míša. Co se týče dalších plánovaných zákroků, upřednostňuje neinvazivní metody, které mají za cíl rozjasnit a zpevnit pleť. Je už také domluvená, že během zimních měsíců podstoupí laserové ošetření jizviček po akné.

A jak žije Míša ve dny, kdy o sebe pečuje sama? Hodně času tráví se svým synem. „Snažím se trávit dovolené se synem aktivně. Byli jsme například u moře, na horách nebo s kamarádkou chodíme často ven na procházky s pejsky. „Letos jsem dokonce dělala náhradní maminku dvěma malým kosům, které jsme s Romčou zachránili,“ podělila se s námi o zajímavost. „Jinak hodně pracuji. Zkoušíme teď muzikál Alenka v kraji zázraků, kde se alternujeme s Dádou Patrasovou. Premiéra bude v září, tak zkoušek přibývá. Naštěstí se obklopuji zásadně jen hodnými a vstřícnými lidmi, takže i práce je mým koníčkem,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám