Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Byla to pro ni těžká životní rána, z které se špatně vzpamatovávala. Když v dubnu letošního roku prasklo, že moderátorka zpravodajství Primy Sandra Parmová už nerandí s moderátorem Krimi zpráv Michalem Janotkou, nechtěl tomu nikdo věřit. Spíš se čekaly zásnuby. Sandra chřadla, hubla a vypadala nešťastně. Jenže dnes už je vše jinak!

Parmovou jsme potkali na zkoušení šatů u Valentiny Armandi, jež ji obléká na finálový večer Muže roku 2016, který bude moderovat s Karlem Voříškem. A bylo vidět, že Sandra má zase jiskru v oku. Má totiž nového přítele.

To ostatně sama neochotně přiznala. „Nechci to zakřiknout. Něco se rýsuje, ale jsem spokojená,“ řekla nám vesele s tím, že její nová láska není z branže.

Sama prý nikoho nehledala. „Dostala jsem skvělou radu. Fakt není třeba začít někam chodit po diskotékách a někoho zoufale hledat. Jestli něco má přijít, tak to vždy přijde. A když ne, tak ne. To mi v tu chvíli pomohlo, tím se řídím a nyní jsem fakt spokojená,“ přiznala kráska.

Léta si užívá plnými doušky. „Mám asi nejhezčí období letošního roku. Samozřejmě že v mém životě proběhly nějaké změny, ale teď mám fakt krásné léto. Výlety, grilovačky s kamarády, učím se znovu řídit, jezdím také mnohem častěji za rodiči. Aktivit je spousta,“ dodala moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám