Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) je prý po opravdu dlouhé době spokojená se svojí postavou. Má za sebou dvoutýdenní tvrdý taneční trénink, díky kterému se její figura ještě více zpevnila. "Myslím, že jsem na maximu toho, co s mojí postavou jde udělat. Tělo modelky mít nikdy nebudu, dolní část zkrátka vždycky bude výrazně jiná než ta horní, s tím nic neudělám. Ale makám na sobě, cvičím, tancuju, dřu a dlouho jsem takhle pevná nebyla," řekla Super.cz Nosková.

Míša své sportem vydřené tělo předvedla na dovolené v Řecku, kam vyrazila s kamarádkou. "Udělaly jsme si klasickou dívčí dovolenou. A bylo to super. Zpočátku jsme byly hodně v rozpacích kvalitou služeb hotelu, který bych nepřála ani největšímu nepříteli. Poprvé v životě jsme od cestovky vyžadovaly přestěhování, to fakt nešlo a nemyslím, že jsem nějak přehnaně náročná," prozradila Míša, která i přes prvotní rozčarování byla z dovolené nadšená.

"Miluju řecké jídlo a atmosféru taveren, to bylo super. Užívaly jsme si na překrásných plážích, půjčily jsme si auto a vyrazily na pláž Elafonisi, která je zařazena mezi deset nejkrásnějších na světě. Byla opravdu úchvatná, tedy kdyby tam kolem poledne nedorazil asi milión turistů," usmívala se zpěvačka, která na svoji postavu myslela i na dovolené.

"Daly jsme si předsevzetí, že denně ujdeme patnáct tisíc kroků, a to jsme splnily. Každé ráno jsme chodily běhat. Navíc jsem milovnicí adrenalinu, takže jsem vyzkoušela všechny vodní sporty, co šly," dodala Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám