Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma měsíci obletěly svět fotografie z rodinné dovolené Beckhamových v Řecku, na nichž si nešlo nevšimnout, že nejstarší syn Davida a Victorie Brooklyn na tom s muskulaturou rozhodně není jako jeho jednačtyřicetiletý táta. Mladý Beckham se tak zřejmě chytl za nos a s kondičkou se rozhodl něco udělat.

Viditelného zlepšení přitom dosáhl v rekordně krátkém čase. Po několika týdnech pravidelného tréninku v posilovně zmohutněl v ramenou a hrudníku a naopak zeštíhlil v oblasti břicha. Naběhlé žíly na rukou naznačují, že to s posilováním myslí vážně a dává svalům zabrat.

Už moc nechybí, aby se vyrovnal tátově vyrýsované postavě z kampaní na spodní prádlo Armani či značku H&M, s níž spolupracoval několik sezón. Není pochyb, že si Brooklynovu transformaci pochvaluje i jeho devatenáctiletá přítelkyně Chloe Möretz známá z filmů 3:15 zemřeš, Kick-Ass, Hugo a jeho velký objev nebo Equalizer.

Reklama

Další články

Načítám