Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Moderátorka zpravodajství televize Prima Sandra Parmová (30) šla do sebe! Po bolestivém rozchodu se svalnatým kolegou z televize Michalem Janotkou, který uvádí Krimi zprávy, byla enormně vychrtlá, jedla snad jen vzduch a vypadala vyřízeně. Jenže sličná zprávařka se dala dohromady, přibrala tři kilogramy a při zkoušce šatů na finále Muže roku, které bude moderovat, na ní všichni mohli oči nechat. I proto, že nechtěně ukázala víc, než původně toužila.

„Neměla jsem tehdy na jídlo chuť. Umím si to ale v hlavě srovnat, a když to ne zrovna hezké období přešlo, dostala jsem se do klidu, tělo si samo řeklo a nyní jsem zase na své původní pohodové váze,“ svěřila se Super.cz na zkoušce dvou modelů šatů u módní návrhářky Valentiny Armandi.

Po rozchodu s Janotkou vážila 51 kilogramů, teď má o tři kila víc. Za to ji pochválili i na Primě, kde jí nakoupili ve vychrtlém období nové oblečení a až nyní na ní neplandá.

A jak se těší na finále Muže roku Davida Novotného, které bude moderovat s Karlem Voříškem?

„Lidsky i profesně si sedíme, bude to zábava, užijeme si to. Do soutěže se přihlásila skoro tisícovka mužů, David Novotný určitě vybral ty nejlepší, bude se opravdu na co koukat. Kluci mají krásná a vypracovaná těla,“ říká Sandra, jejíž bývalý přítel byl taky nabušený.

„Lhala bych, kdybych tvrdila, že se mi pohlední chlapi nelíbí. Dnes už ale vím, že je to i o jiných hodnotách, přístupu k rodině, k rodinnému životu. Když je k tomu muž navíc ještě nádherný, je to samozřejmě bonus,“ dodala moderátorka, která nyní s expřítelem není v kontaktu, věří ale, že časem spolu budou moci opět komunikovat.

Reklama

Další články

Načítám