Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jako by ta role měla oplodňovací účinky! Jak vás Super.cz již informoval, Emma Smetana (36) přišla kvůli těhotenství o muzikál Adéla ještě nevečeřela v divadle Broadway. To narychlo hledalo náhradu, našlo ji v Michaele Doubravové (Tomešové) a produkce se potají modlila, aby taky neskončila na porodním sále. Jenže smůla!

Když redakce Super.cz zprávu o jejím těhotenství před pár dny ověřovala, Míša dělala tajnosnubnou a tvrdila, že se nic takového neděje. Pod tíhou našeho článku ale šla nakonec s pravdou ven.

„Ještě před svatbou nás potkalo to největší štěstí, co nás vůbec mohlo potkat. A dnes jsme viděli malýho tvorečka plnýho života vrtět se, mávat rukama, nohama a usmívat se. Nic není víc, než tenhle pocit, nic není na světě tolik důležitý, jako tohle malinký mimozemšťátko. Tolik lásky a štěstí nás naplňuje, že už jsme nemohli vydržet nepodělit se o to s vámi. Milující nastávající rodiče,“ napsala na svou sociální síť.

Její manžel Roman se přidal. „Před třemi měsíci se objevily dvě čárky (na těhotenském testu) a nám to změnilo život,“ napsal Tomeš.

Jak to divadlo vyřeší dál? Přijme raději pro roli Květušky muže, který by se převlékal za ženu? Ti přece sem tam už prý taky rodí... Navenek se ansámbl tváří, že je v klidu. „Míša Tomešová nás o těhotenství samozřejmě informovala. Domluvili jsme se, že odehraje v roli Květušky říjnový blok muzikálu Adéla ještě nevečeřela. V současné době je přítomna na zkouškách muzikálu. Míše a Romanovi gratulujeme,“ sdělil PR manažer Divadla Broadway Stanislav Běle.

Na podzim mají novomanželé ještě moře práce. „Roman u nás právě zkouší muzikál Srdcový král a Míša se v září také vrátí ke svým rolím. Pokud vše půjde, jak má, určitě si ještě stihne zahrát v Atlantidě, Horečce sobotní noci, Mauglím i v Osmém světadílu, který se pro oba stal osudným, protože právě na něm se v Divadle Kalich poznali,“ dodal pak za divadlo Kalich Jaroslav Panenka.

Reklama

Další články

Načítám