Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V těchto dnech už je Roman Tomeš opět v pracovním procesu plně ponořený do zkoušek muzikálové komedie Srdcový král. Během letních prázdnin si ale mohl užít odpočinku, neboť celý červenec měl volný. Se svou novomanželkou Míšou Doubravovou absolvovali svatební cestu napříč Evropou.

„Po svatbě následují líbánky, což potkalo i nás. Byli jsme na blind ve Francii, v Rakousku, ve Španělsku. Chtěli jsme to pojmout jako roat trip, nechtěli jsme nic plánovat, v podstatě jsme se zastavili a přespali tam, kde se nám líbilo,” svěřil se nám Roman během setkání herců zmíněného muzikálu a dále dodal: „My jsme v tomhle s Míšou bohémové, rádi si užíváme svobodu.”

Nestalo se během dobrodružné svatební cesty něco příliš dramatického? „Byly tam momenty, kdy jsme museli přežít horší hotel, ale naopak jsme měli štěstí na zajímavá místa, která jsme navštívili,” řekl muzikálový herec.

Míša a Roman původně plánovali dorazit až do Portugalska, což se jim nepodařilo. Brzy by se ale na pobřeží Atlantického oceánu vydali znovu, tentokrát možná letecky.

Reklama

Další články

Načítám