Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herci připravované muzikálové komedie Srdcový král si před započetím zkoušek uspořádali přátelské setkání během plavby po Vltavě. Tuto příležitost jeden z hlavním představitelů muzikálu Honza Kříž využil k tomu, aby si vyzkoušel, jak se řídí loď. Než si představitel Chada sedl za řídící pult plavidla, tak jsme se ho ptali, jestli má vůbec řidičské oprávnění na auto a jaký je vlastně řidič.

„Žádný problém. Auto zvládám v pohodě. A jak jsem se na vlastní oči, ruce a mozek přesvědčil, ani řízení lodí a parníků nemusí být zase tak velký problém. Až bude čas, půjdu do kapitánských zkoušek, teď si ovšem ovládání lodi jen testuju,“ s úsměvem a nadsázkou uvedl Honza Kříž, tou dobou lodivod vodního dopravního prostředku.

Za ovládací páky parníku, nebo spíše parníčku najatého pro protagonisty zmíněné hudební pecky, ovšem nezasedl sám. Řídil ho pod bedlivým okem kapitána lodi a v náročné činnosti mu sekundovala i manželka Maruška. „Víc očí víc vidí, takže napoprvé se musím i já posadit za tohle zařízení, abychom nezměnili parník v Titanic,“ doplnila manžela jeho polovička. Nic podobného se ovšem nestalo.

Protagonisté muzikálu Srdcový král si užívali plavbu v pohodě, mlsali a popíjeli, protože hned další den ráno museli vyměnit palubu za jeviště a zkoušet a zkoušet. Muzikál Srdcový král plný hitů Elvise Presleyho bude mít premiéru 21. září.

Reklama

Další články

Načítám