Hlavní obsah
Článek

Hollywoodská hvězda Angelina Jolie (48) se jako tornádo prohnala londýnským obchodním centrem French Connection a za pouhých 15 minut zde nechala 1300 liber (téměř 36 tisíc korun). Doprovod jí dělaly dvě z šesti dětí, které má s Bradem Pittem (60), osobní asistentka a bodyguard.

Evidentně dobře naladěná herečka ještě stačila rozdat několik autogramům nadšeným dívkám, které ji o tom v nákupním centru požádaly. Jak prozradili svědci, Angelina si pořídila několik kousků z kolekce na novou sezónu a také pár věcí pro své ratolesti.

„Byla opravdu přátelská a skromná. V obchodě se podepsala několika mladým dívkám a nechtěla, aby ji kdokoliv se zaměstnanců pomáhal s taškami do auta. Žertovala, že na to má své lidi,“ prozradili deníku The Daily Mail prodavači.

„Vypadalo to, že je šťastná, když mluví s lidmi a podepisuje se jim. Byla jsem v obchodě ve stejnou dobu a nemohla jsem uvěřit svým očím, když jsem viděla, že dokázala utratit 1300 liber za tak krátkou dobu,“ dodala další svědkyně nákupní smršti.

V rychlonákupech vyniká také zpěvačka Beyoncé (42), která s matkou v červenci nechala v londýnských obchodech téměř čtvrt miliónu korun za hodinu a půl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám