Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dáša Zázvůrková má mnoho koníčků, ale jeden vyniká. Naplno propadla sportu, jednomu z nejnáročnějších na výdej energie, který byste s na první pohled křehkou brunetkou asi nespojovali - veslování. Jak se k němu Dáša dostala? A má v něm nějaké ambice? Povyprávěla v Božském Riu na Sport.cz.

Veslování Zázvůrková vždy obdivovala, cestu k němu ale našla až v dospělosti a spíš náhodou. „Jednoho dne jsem šla kolem Českého veslařského klubu a tam byl nábor mladých veslařů. Trenér se mě ptal: ‚Kolik je vám let? Nabíráme do patnácti‘, tak jsem odpověděla, že je mi čtrnáct a půl a že to stíhám,“ smála se Dáša.

Tu nakonec skutečně vzali a veslování už se věnuje čtyři roky. Ovšem jen pro radost a bez ambicí. Úroveň, do které by se zařadila, je ‚radostná, trochu komická, ale vášnivá‘.

Co se jejího povolání zpěvačky týče, tam jsou prý její ambice naopak velmi vysoké. „Splnilo se mi už hodně přání a snů. Teď mám ale naplánované nějaké vlastní nové písničky a budu mít i klipy, takže se na to moc těším. Už mám první desku a teďka vlastně chystám druhou, dalo by se říct,“ řekla v Božském Riu, které se živě vysílá každý den od devíti ráno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám