Hlavní obsah
Článek

Pokud někdo v posledních dnech zavítal k Máchovu jezeru či na ošlehanou pláž v polském městě Hel, jehož jméno evokuje zaručené peklo, ale ve skutečnosti připomíná ráj, jistě nemohl odolat sexy obnaženým postavám, jež před všemi přítomnými předváděly neuvěřitelné artistické výkony.

Partička pěti vypracovaných borců ve složení Petr Horníček, známý z vítězného dua Daemen, Lukáš Macháček, Matyáš Ramba, Vítězslav Ramba a Jindřich Panský ani přes prázdniny neodpočívala a vyrazila na pánskou jízdou pěkně potrápit svá svalnatá těla a při té příležitosti natočit i trailer k novému představení.

„Cestu jsme si fakt užili, zajímavých situací bylo mnoho, naštěstí nejvíce těch zábavných. Co mě ale nejvíce překvapilo, bylo Polsko, konkrétně město Hel u Baltského moře, kde to vypadalo, jako kdybychom byli skoro někde v Karibiku,“ komentuje pracovní výlet Petr a všichni ostatní dodávají: „Nejdobrodružnější místo na zemi je opravdu pláž.“

Pokud jste nebyli ve správný čas na správném místě a skutečné české Beach Boy(s) jste si nestihli v přímém přenosu vychutnat, budiž vám zadostiučiněním alespoň malá ochutnávka v podobě fotografií. Případně budete mít příležitost chlapce zhlédnout na vlastní oči v rámci již tradičního festivalu nového cirkusu a divadla na Letné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám