Hlavní obsah
Článek

Malý Silas Randall Timberlake v dubnu oslavil své první narozeniny, a i když už to vypadalo, že mu rodiče brzy nadělí bratříčka, sestřičku nebo rovnou obojí, zatím si ještě nějaký čas může užívat výsad jedináčka. Jeho maminka Jessica Biel (34) totiž veškeré informace o údajném těhotenství už před časem vyvrátila.

Jessica s manželem Justinem Timberlakem (35), synem a chůvou odcházeli z domu v Los Angeles. Večer trávili na pláži s rodinou v oblíbené japonské restauraci Nobu. Ale neděle se u slavného páru nesla v duchu zábavy. V podniku Nice Guy pořádal jejich kamarád J.C. Chasez oslavu narozenin a Justin s Jessicou pozvání na ni neodmítli.

Na nový přírůstek do rodiny to tak zatím opravdu nevypadá. Magazín OK! přitom v březnu přišel se ‚zaručenou‘ novinkou, že Biel je těhotná, a to rovnou s dvojčaty. Herečka si pak sama ze spekulací udělala legraci v show Ellen DeGeneres. „Nějak ani nevím, co k tomu říct. Myslela jsem, že se mi lekce jógy vyplácejí. Ale evidentně mám pupek,“ řekla s nadsázkou herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám