Hlavní obsah
Článek

Ušetřete na nákladech za vytápění! Pořiďte si krbová kamna Prity, která se skvěle hodí nejen na vaši chalupu, ale také mohou posloužit jako hlavní zdroj vytápění pro váš dům! V letních měsících je oceníte například tehdy, pokud se náhle ochladí a vy si budete potřebovat přitopit. V zimě si zase díky nim budete užívat příjemné teplo po celém domě!

Značka Prity si získala velkou oblibu u zákazníků v zemích EU, a také v České republice patří v posledních 10 letech k těm nejvyhledávanějším značkám krbových kamen. Velkou výhodu, kterou krbová kamna Prity mají, je jejich nízká pořizovací cena a snadné ovládání. Ve skvělém stavu vám navíc vydrží spoustu let a je na ně opravdu spoleh! Jedná se tedy o investici, která se vám skutečně vyplatí!

Kachlová krbová kamna Prity FM RK

Pro patrový dům jsou ideální volbou krbová kamna s teplovodním výměníkem, který se snadno napojí na rozvody topení. Díky tomu získáte teplo v každé místnosti, která má radiátor. Kromě toho, že kamna s výměníkem odvádějí teplo do tepelné soustavy, vydávají i sálavé teplo do místnosti. Tohle je proto skvělý způsob, jak mít doma teplo i útulně bez vysokých poplatků!

Foto: Super.cz
Krbová kamna Prity FG s troubou

Některá krbová kamna Prity jsou také opatřena praktickou troubou nebo sporákem. Zatímco budete topit, můžete také vařit bez zbytečných výdajů za energie. Tato varianta krbových kamen je obzvláště vhodná na chatu či chalupu.

Foto: Super.cz
Krbová kamna Prity AM W12 rohová

Instalace krbových kamen je snadná, rychlá a není kvůli tomu potřeba žádat o stavební povolení, jako by tomu bylo u pořizování krbu. Při instalaci krbových kamen není potřeba předělávat celý interiér a neudělá se proto doma žádný velký nepořádek. Postačí vám pouze přístup ke komínu a nehořlavá podlaha. Pod krbová kamna Prity také můžete pořídit speciální sklo, které chrání zem před vyskakujícími jiskrami. Pořiďte si krbová kamna a ušetřete na nákladech za vytápění opravdu efektivně! Na stránkách internetového obchodu www.nejlevnejsi-kamna.cz naleznete široký výběr krbových kamen Prity za skvělé ceny!

Další články

Načítám