Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Bývalá manželka Michaela Kocába Marsha si postěžovala na české chlapy. V prvním poprázdninovém díle Show Jana Krause (70) si posteskla, že málo vyjadřují své city. A nejen to. Podle jejich slov jsou jen na okrasu a nic neumí.

„Tady jsou ženy silné, umějí vše zvládnout. Muži jsou tady hlavně roztomilí a hezcí. To ženy jsou v Česku silné a musí všechno zvládnout,“ postěžovala si Krausovi Kocábová, která poslední rok žila ve Spojených státech a po návratu se nestačila divit.

„Šokovalo mě, že třeba lidi na ulici jsou k sobě neslušní, nejsou vůbec zdvořilí. Jdete do obchodu a stejně vám dají najevo, že obtěžujete. To mi před rokem tak hrozné nepřipadalo, zhoršilo se to,“ popsala své pocity.

Kraus se zajímal o to, zda Marsha někdy litovala, že se tehdy odstěhovala do Čech. „Ne, toho nelze litovat,“ odpověděla. Jediné, co jí prý chybělo, byla větší něha. V Čechách se prý málo mluví o lásce a čeští chlapi chtějí, aby ženy plnily roli milenky nebo babičky. „Neslyším tady od mužů, že milují své ženy,“ dodala Marsha. Premiéru prvního dílu Show Jana Krause uvidíte již dnes ve 22.00 na Primě

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám