Hlavní obsah
Článek

Česká televize ve středu oficiálně zveřejnila dalšího účastníka StarDance. Je jím herec a zpěvák Zdeněk Piškula (25), který se stane vůbec nejmladším soutěžícím tanečního klání. Jeho partnerkou pak bude Veronika Lálová, také nováček soutěže.

„O účasti ve StarDance jsem ani na okamžik neuvažoval a okamžitě na nabídku kývnul. Jedná se o soutěž, co má prestiž a je taneční, což je pro mě neskutečná výhra v loterii, protože miluju tanec všeho druhu,“ říká Piškula.

„Z osobní zkušenosti říkám, že to, co vidíte v televizi (záběry z tréninků), je jen čtvrtina z toho, co se ve skutečnosti děje. Je to neskutečná dřina a obdivuju všechny, co to kdy zvládli. Jestli po téhle soutěži neuběhnu maraton nebo se nestanu profesionálním vzpěračem, tak už opravdu nevím,“ směje se Piškula.

K radosti má důvod i vzhledem k tanečnici, kterou mu vybrali. Veronika Lálová je usměvavá sympatická brunetka, která skvěle ovládá sambu, a to i tu karnevalovou. Navíc je vícenásobnou mistryní České republiky v párové i sólo salse. Karnevalovou sambu před pár dny předvedla i divákům Božského Ria na Sport.cz a byla to zajímavá podívaná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám