Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) a hudební producent Lešek Wronka (63). Tahle dvě jména k sobě neodmyslitelně patřila. Wronka hudební hvězdu objevil, když jí bylo teprve dvanáct let, a od té doby dohlížel na rozjezd její úspěšné kariéry nejen u nás, ale i v Polsku.

Teď se však zpěvačka rozhodla od manažera odejít a jít si svou vlastní cestou.

„Bylo to krásných deset let, kterých nelituji a navždy budu Leškovi a Michalovi Wronkovi vděčná za velkou podporu, školu života, spoustu realizovaných projektů a neuvěřitelnou důvěru, kterou do mě na začátku vložili. Lešek Wronka navždy bude mým objevitelem, tím pádem i strůjcem mé kariéry, která mě dodnes činí šťastnou. Každý jsme měli však jinou představu o směřování tohoto projektu, cítím, že je na čase roztáhnout křídla, i když určitě párkrát spadnu,“ řekla v prohlášení Farna (30) s tím, že na Wronku nikdy nezapomene.

„Od rodičů už jsem taky z domu odešla a určitě to neznamená, že zapomenu, kde jsem stavěla své první kroky a kdo mě u nich držel za ruku. Přeju Lewron Music Center hodně úspěšných projektů a radosti z nich. A já doufám, že mě fanoušci v nové životní situaci podrží a pomohou mi oslavit mých 10 let na scéně koncertem, který v této nové situaci produkuji sama,” uzavřela Farna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám