Hlavní obsah
Článek

Tereza Maxová (52) se už léta věnuje charitě, svou pozornost zaměřuje na opuštěné i jinak znevýhodněné děti. O víkendu si ve Španělsku za svou záslužnou práci převzala ocenění v rámci Starlite Gala. Galavečer se konal v Marbelle a Starlite Gala Humanitarian Award Maxové předal herec Antonio Banderas (63), jenž je jedním ze zakladatelů této akce.

„Ocenění mě velmi potěšilo, ale nevnímám jej jen jako ocenění pro mne. Je to uznání práce celého nadačního týmu. Před dvaceti lety jsem se rozhodla pomoci dětem, protože si samy pomoci nemohou. Chtěla jsem využít pozornosti, které se mi dostává, pro něco, co jí dá hlubší smysl. Pro pomoc a podanou ruku těm, kteří mnohdy stojí na okraji zájmu společnosti,“ uvedla Maxová.

Ta na svém instagramovém profilu také sdílela fotku z galavečera a v komentáři k ní poděkovala organizátorům za cenu a za to, že si všimli práce, kterou nadace nesoucí její jméno pro opuštěné děti dělá.

V rámci akce sbírá Starlite Foundation finanční dary na projekty spojené s podporou vzdělání mladých, sociálně slabých lidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám