Hlavní obsah
Článek

Drž se, ševče, svého kopyta… Tak přesně to by se chtělo radit i módní blogerce Dominice Myslivcové (29). Dokud nastavovala svou růžovou postavičku paprskům slunce a chlubila se svými křivkami, byla pro mnohé inspirací a ostatní se usmívali nebo v nejhorším záviděli. Teď se ale rozhodla vyjevit politický názor a natočila i videoklip. Mrkněte na něj a hlasujte v anketě na konci článku!

V klipu Změnu tu my nechcem zpívá o tom, že chce dál utrácet obrovské peníze za hadry a kosmetiku, vybírat si, v čem půjde ven, a nepřeje si, aby jí někdo přikazoval chodit v „hábitu a v šátku“. „Proč kvůli někomu měnit svý růžový zvyky?“ ptá se s tím, že mluví za všechny ženy, co jsou rády vyfintěné, a v klipu přitom během zpěvu vystupuje řada nevyfintěných nevýrazných děvčat.

„To my jsme tu narozený, my chceme rozhodovat o tom, co se děje s naší zemí,“ zpívá dál Dominika s tím, že pro nás všechny chce jen růžovou budoucnost. Celé se to nakonec ukazuje jen jako součást její politické kampaně. V podzimních volbách totiž coby trojka kandiduje za Úsvit do krajského zastupitelstva Moravskoslezského kraje, chce tím zabránit islamizaci Evropy. Moc logiky to nedává, v krajích se uprchlická politika opravdu neřeší.

„Nejsem rasistka a mezi migranty mám mnoho přátel, kterých si vážím. Chci jen, aby všichni dodržovali pravidla a zvyky naší země tak, jako to děláme my, když jsme někde na návštěvě, a ne že se budeme bát, jak to vše dopadne,“ tvrdí Myslivcová.

Co si mslíte o novém videoklipu Myslivcové?
Je skvělý, má ve všem pravdu!
58 %
Chce se jen zviditelnit, ale má pravdu
15 %
Nelíbí se mi
3,1 %
Nic horšího jsem neviděl/a
23,9 %
Celkem hlasovalo 9625 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám