Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Trpíte dlouhodobou únavou, bolestmi hlavy nebo břicha? Právě toto mohou být příznaky zvýšené přítomnosti střevních parazitů v našem organismu. Většinou je přisuzujeme něčemu jinému, ale právě dlouhodobá únava, zažívací problémy jako je zácpa, průjem a nadýmání mohou být způsobené vnitřními parazity. Časté jsou i alergie, bolest hlavy, kloubů nebo svalů, kožní problémy a mnohé další.

Dlouhodobá únava a bolesti hlavy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte problém se vstáváním? Každé ráno si říkáte, že je vaše tělo těžší a těžší? Tak zbystřete! Právě vy můžete mít v sobě zárodky parazitů. Berou si z vás tolik potřebnou energii a vkládají ji do svého růstu, aby se mohli uhnízdit v orgánech. S tím souvisí i bolesti hlavy, které trápí čím dál více lidí. Ne, opravdu to nemusí být stresem nebo počasím. Nebezpečí nákazy číhá na každého z nás. Jednou z nejrizikovějších skupin jsou těhotné ženy, které mohou mít tyto příznaky, avšak je přisuzují právě těhotenství. Stačí přijít do kontaktu s kočkou, resp. s jejími výkaly, a problémy u těhotných žen se mohou stupňovat. Nepodceňujte vaše zdravotní problémy a nenechejte parazity bloudit vaším tělem!

Zažívací problémy a střevní potíže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý z nás už jistě zažil situace, kdy mu nebylo dobře od žaludku, bojoval s průjmem či zácpou. Cítili jste se unavení, bez nálady a vaše problémy se nelepšily. Zamysleli jste se ale nad tím, že by příčina byla v parazitech? Aby vaše tělo zasáhli paraziti, kteří způsobují tyto problémy, stačí málo. Například špatně umýt zeleninu nebo ovoce. A co taková pískoviště pro děti? Jsou volně přístupná pro kočky nebo psy. Je dokázané, že každé druhé pískoviště je infikované jejich výkaly, které mohou obsahovat parazity. Každé dítě si velmi rádo hraje v písku s bábovičkami a ty potom strká do pusy. Vidíte, jak je jednoduché, aby se vaše dítě nakazilo parazity?! Přemýšlejte o zdraví vašich ratolestí!

Bolesti kloubů či svalů nebo svědění konečníku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte pocit, že na vás leze chřipka, ale stále nepropukla? Bolí vás každý sval nebo kloub ve vašem těle? Potom i vy můžete mít v sobě parazity, kteří se zapouzdřili a znepříjemňují vám každý pohyb. Příčina skutečně nemusí být vždy v onemocnění pohybového aparátu. Paraziti umí velmi rychle růst a až dosáhnou potřebné velikosti, proniknou hlouběji do vašeho těla. Stačí jedno sousto sushi nebo tataráku, aby se objevili v lidském organismu. Vzpomeňte si, kdy jste naposledy jedli tyto pokrmy? Včera, před týdnem nebo před měsícem? Na tom nezáleží. Už jedno sousto těchto oblíbených pokrmů může podpořit proniknutí parazitů do vašeho těla a vyvolat například nepříjemné svědění konečníku.

Paraziti ve vašem těle. Jak se chránit?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Paraziti představují obrovskou hrozbu, nástup jejich negativních projevů je velmi pomalý. Nevíme o nich, a přitom žijí v našich orgánech a vysávají z nás živiny pro svůj růst. Postupně přibývají zdravotní potíže, které připisujeme úplně něčemu jinému. Je důležité přemýšlet o účinné ochraně před parazity. Mohou nám pomoci osvědčené bylinky, jež lze extrahovat moderní cestou.Tyto extrakty jsou mnohonásobně účinnější než samotné bylinky. Neměli bychom zapomínat alespoň 2x ročně užívat přírodní účinná antiparazitika, která mohou sloužit i jako prevence.Představujeme vám nový přírodní přípravek ParazitEx, který umí vyhubit parazity v jakémkoliv vývojovém stádiu.Stačí pouze dodržet měsíční kúru.

Jak ParazitEx funguje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základem unikátního složení přípravku ParazitEx je prémiová 100% rostlinná formulace. Tyto extrakty významně pomáhají k detoxikaci, posílení obranyschopnosti organismu a v boji proti střevním parazitům. Přípravek ParazitEx obsahuje kombinaci 9 ověřených bylinných extraktů pro správné fungování zažívacího systému se zaměřením proti střevním parazitům. Obsažený vrcholák tříslovinný pomáhá udržet trávicí trakt bez parazitů, papája obsahuje latex s proteolytickou aktivitou, usnadňuje trávení bílkovin a má negativní dopad na vývoj střevních parazitů jako jsou červi. Doplněk stravy ParazitEx obsahuje silné přírodní extrakty z bylin a rostlin a to množství potřebném na dosažení požadovaného efektu.

Další články

Načítám