Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůj první večer pobytu v Sydney zahájila Selena Gomez (31) v populární čínské restauraci CBD, kam zašla na jídlo s několika přáteli a zároveň s ochrankou, která ji bedlivě střežila na každém kroku. Vždyť právě Gomez je nejpopulárnější osobností na Instagramu, a to už mezi celebritami něco znamená...

O přítomnosti amerického zlatíčka, které se podobně jako Miley Cyrus zapsalo do povědomí lidí už jako dítě, působením v seriálech televizní stanice Disney, se dozvědělo i pár skalních fanoušků. Ti Selenu netrpělivě vyhlíželi před podnikem s nadějí, že si udělají se svým idolem selfie, ale ochranka ji nakonec vyvedla zadním vchodem. Tam na ni ovšem čekalo pár prozíravých paparazzi fotografů, kteří tak měli možnost blesky prosvítit její černé tričko, pod které si tentokrát zpěvačka nevzala žádné spodní prádlo.

Je vidět, že i bývalá láska Justina Biebera, považovaná za popového svatouška, umí překvapit. Však se také učí od těch nejpovolanějších - svých kamarádek Kendall a Kylie Jenner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám