Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už během soustředění České Miss v Thajsku vynikala Kristýna Kubíčková (26) výjimečně hezkou postavou. Léta tvrdého trénování v taneční skupině přinesla své ovoce. I když už má Kristýna titul Česká Miss Earth 2016 jistý, nezahálí.

Kristýna se nám pochlubila snímky z tréninku v jednom ostravském fitness centru, kde pravidelně čtyřikrát týdne dře s trenérem. „Nejčastěji začínám cardiem, kdy preferuju běhání na páse,” popisuje svůj tréninkový plán Kristýna a pokračuje: „Potom cvičení doplňuji cviky na pevný zadeček a ploché bříško. Nezapomínám také na ruce, protože pak vypadají mnohem lépe v šatech a tílku, zejména v létě.”

Svůj jídelníček Kubíčková prý příliš neřeší. „Jím prakticky všechno, ale určitě dbám na vyváženou stravu. Hřeším nejčastěji hranolky a burgerem. Žádnou speciální dietu nedržím, jen si dávám pozor, aby každé jídlo obsahovalo bílkoviny a neobsahovalo rychlé cukry,” říká Kristýna Kubíčková.

Reklama

Další články

Načítám