Hlavní obsah
Článek

Jestli někoho můžeme v nadsázce obviňovat ze spolku s ďáblem, určitě to musí být česká topmodelka Alena Šeredová (46). Té už se sice pomalu blíží čtyřicítka, kolem které mnoho dam musí podstoupit řadu plastických operací, aby nepřišly o uvadající krásu, u Aleny ale jako by působení věku a času neplatilo. Spíš je to u ní naopak!

Šeredová si dala na svou sociální síť fotku v jednodílných plavkách focenou seshora, takže malinko, jen tak trochu decentně, dala svým fanouškům nahlédnout i do výstřihu, hlavně ale zaujala svou vizáží. Na sobě evidentně neměla nánosy líčidel, šminek a podobně, přesto ale vypadá fantasticky. Co by za to jiné a i o mnoho mladší dámy daly!

„Není tu žádný prostor pro srovnání s jakoukoli jinou ženou… Není tak šeredná… Na té holce se mi líbí, že se fotí in natura. Žádný cirkusový klaun,“ vysekávají jí poklony fanoušci v diskuzi pod fotkou.

Kdyby začala vyrábět nějaký svůj krém, o kterém by tvrdila, že právě ten může za její téměř ještě víc se prohlubující krásu, musela by snad vydělat miliardy…

Reklama

Další články

Načítám