Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vnadnou herečku Milušku Bittnerovou (46) budou diváci od podzimu vídat v taneční show StarDance. Ještě předtím ji ale mohou sledovat v primácké sérii mikrokomedií Jetelín, kde opět vynikly její bujné ženské tvary.

Miluška v seriálu ztvárňuje roztomilou, naivní i ztřeštěnou blondýnku Belku, která je neustále na lovu toho pravého bohatého manžela. Muži ji milují pro její koketní povahu i bujné tvary, sestře Róze (Jitka Ježková) ale kvůli ní přibude nejedna vráska.

V jedné ze scén se Belka doslova vrhne na stále ještě manžela své sestry, pořádného grázlíka a hochštaplera Libora Bínu, jehož ztvárňuje herec Petr Vacek. Róza je však nečekaně vyruší. Na reakci značně vyvinuté Bittnerové alias Belky se podívejte ve videu.

Bittnerová si komediální roli moc pochvaluje. A vůbec jí nevadí, že se nejedná o zrovna moc chytrou postavu. „Mám moc ráda komedie. Belka má výhodu, že je roztomile hloupá a má ráda život,“ říká o své roli Miluška.

To Petr Vacek, kterému Miluška naletí, zrovna moc pozitivní postavou není. „Bína je velký vychcánek, grázlík, gauner, podvodník, šmelinář, má spoustu povolání, ale nedělá vůbec nic, jen má ke všemu tisíc výmluv. Co není přibité, ukradne, neváhá okrást ani vlastní dceru. Je to naprosto nehorázný parchant. A to všechno dohromady je na něm vtipné. Kdyby nebyl k smíchu, byl by noční můra každé ženy. Hnusáci a padouši se vždycky hrají lépe než ti hodní, proto jsem z Bíny nadšený,“ charakterizoval svou postavu výstižně Vacek.

Reklama

Další články

Načítám