Hlavní obsah
Článek

Čtyři semifinále a v každém z nich hafo krásek, z kterých návštěvníkům pražského aquaparku až přecházel zrak! Soutěž Miss léta vygenerovala dvanáctku finalistek, i v poslední várce semifinalistek byla ale opravdu luxusní děvčata. Mrkněte na snímky!

Opět bylo na co zírat! O slečnách z předchozích semifinálových kol jsme již psali hned několikrát, byly totiž mezi nimi skutečně zajímavé dívky. Možná tomu napomáhá fakt, že nejslavnější česká soutěž dívčí krásy čelila vlně kritiky, a tak se spousta sexbomb hlásí i jinam.

Na čtvrté semifinále soutěže, kterou pořádá neziskovka IT people (podporuje tak netradičním způsobem studium vysokých technických škol) dorazily i výherkyně z předchozích kol.

„Přišly jsme nejen kvůli tomu, abychom zhodnotily svoji konkurenci, která nás čeká na finále. V Miss léta je ale navíc pohodová a přátelská atmosféra, která nás baví,“ řekla nám jedna z nich.

„Bylo těžké se dostat už jen do semifinále. Dál jsem bohužel nepostoupila. Teď si jdu užít tobogány a příští rok to zkusím znovu,“ prozradila pak jedna z neúspěšných soutěžících.

Do finále Miss léta nakonec postoupilo trio brunetek, jež se s dalšími devíti dívkami o korunku vítězky utká třetího září v Praze na automobilové výstavě.

Reklama

Další články

Načítám