Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Reality show ze života tří čistokrevných a dvou polovičních Kardashianek má sice více odpůrců než příznivců, ale v USA se přesto vysílá už 12. řada bezvýznamného televizního pořadu, v němž se o pozornost přetahují Kourtney (37), Kim (35), Khloé (32), Kendall (20) a Kylie (18).

Natáčení sice občas zpestří máma Kris, bratr Robert s těhotnou snoubenkou Blac Chynou či tetička Caitlyn, ale většinou se před kamerou naparují sestry s monogramem KK či JK. Kim by si nejraději celou show ukradla pro sebe, ale Kendall jí už pár let komplikuje plány. Její románek s Justinem Bieberem je na úrovni spekulace, ale triumf v módním průmyslu mluví za vše.

Teprve dvacetiletá Kendall dosáhla úspěchu, jakého se Kim nedočkala ani díky svému samolibému manželovi Kanyemu Westovi. A při natáčení Keeping Up with the Kardashians rozhodně nechce stát stranou. Na natáčení další epizody rodinné show se dostavila v šatech tělové barvy, v nichž se bude před kamerou určitě vyjímat. Kendall si pod ně totiž nevzala podprsenku a pod lehounkou látkou se jí rýsovaly bradavky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám