Hlavní obsah
Článek

Usmějte se na sebe, když se ráno oblékáte! Zpestřete si den a nalaďte se na pozitivní vlnu! Někdy stačí málo, aby byl váš den veselejší a hravější – co třeba vyměnit nudnou jednobarevnou podprsenku za barevnější kousek?

Konec nudnému prádlu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Říkáte si, že jste ráda, když ve své velikosti vůbec nějakou padnoucí podprsenku najdete? Tak to jste ještě nebyla na Astratex.cz! Tam totiž najdete největší výběr přepychových podprsenek v nejširší škále velikostí. Takže ať už nosíte jakoukoliv, můžete dát nudnému prádlu sbohem!

Navržena pro plné tvary: Nebesky modrá kráska

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pyšníte se většími ňadry? Potřebujete podprsenku, která vám poskytne skutečnou oporu a zkrotí vaše vnady do perfektně zakulaceného a pevného tvaru? Podprsenka Ellie je pro vás přímo stvořená! Polovyztužené košíčky ňadra podepřou a zakulacující střih do tvaru T se postará o jejich bezchybný tvar. Navíc vás potěší širokými pevnými ramínky, která se jen tak nezaříznou. Nechte se zlákat pastelově modrou krajkou a zdůrazněte svou něžnou stránku.

Průhledná krajka: Pro nepřekonatelný sexy pocit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Černá, bílá a šedá se často řadí mezi „obyčejné“ barvy. Ale když je zkombinujete s výšivkou a průhledným tylem, vznikne neotřelá kombinace, která vám dodá pořádnou dávku sexappealu. Nevyztužená podprsenka Caroline ve střihu Half Bardot je navíc navržena tak, aby ňadra podepřela a dodala jim neodolatelně zakulacený tvar. I podprsenka pro každý den může být sexy – přesvědčte se!

Zhmotněná něžnost: Vsaďte na jemné kvítky a růžové detaily

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Světle šedý podklad. Něžné bílé kvítky. A růžové detaily. To je recept na tu nejněžnější podprsenku, kterou ve svém prádelníku kdy budete mít. Vyztužená podprsenka Gentle vás kromě designu uchvátí i měkkými košíčky, které zajistí vašim vnadám dokonalý tvar po celý den. Nalaďte se na něžnou vlnu a užijte si pocit ženskosti!

Jemná krajka a hravé puntíky: Kombinace, které neodoláte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete ukázat svou hravou stránku, a přesto se cítit žensky? Vsaďte na kombinaci hravých puntíků a sexy krajky! Polovyztužená podprsenka Paulette na pohled zaujme jemně růžovým odstínem s potiskem jemných puntíků. Co ji ale činí opravdu unikátním kouskem, je horní část košíčků, kterou zdobí průhledná krajka. Zahalte svá ňadra do něžného závoje a dopřejte si pocit výjimečnosti!

Další články

Načítám