Hlavní obsah
Článek

Herečka Ivana Andrlová zkouší roli v chystaném muzikálu Bonnie a Clyde, v němž se představí jako matka Clydea Cumie. A režisér kusu, jejž uvede Hudební divadlo Karlín, Antonín Procházka by jistě souhlasil, že na ni je v divadle, a to nejen kvůli výstřihu, radost pohledět.

Hlavních úloh Clydea a Bonnie se zhostí Vašek Noid Bárta (43) a Martin Písařík a Markéta Procházková v alternaci s Dashou. Tu momentálně zaměstnávají trochu jiné povinnosti, je čerstvou maminkou dcerky Žofie, takže na zkoušce, kde vznikly fotky užité v článku, chyběla. Vrátit se ale plánuje co nevidět. „Do zkoušek naskočí v půlce srpna a bude je mít o trochu intenzivnější než ostatní, ale určitě to zvládne. I ona se na Bonnie těší,“ uvedl umělecký ředitel divadla Pavel Polák.

„Bonnie and Clyde je takový typický americký muzikál. Je v něm všechno, láska, napětí, vtip a musím uznat, klape nám to při zkouškách, bavíme se a postupujeme podle plánu. Zkoušet jsme začali 22. července a pojedeme každý týden od pondělí do soboty až do 12. září. Pak bude pauzička a 13. a 14. října jsou na pořadu premiéry. Bonnie and Clyde v našem provedení bude ovšem trošičku jiné dílo než to, které se hraje na Broadwayi. Prostě po dohodě s autory půjde o takovou větší show,“ říká Procházka.

„Bonnie a Clyde nebude žádná tragédie, naopak. Příběh bude zachovaný, ovšem odlehčený tak, aby lidé neodcházeli z divadla se slzami v očích, ale s úsměvy na rtech,“ láká i představitelka Bonnie Markéta Procházková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám